Go through the Math in Focus Grade 3 Workbook Answer Key Chapter 7 Practice 4 Multiplying Ones, Tens, and Hundreds with Regrouping to finish your assignments.

## Math in Focus Grade 3 Chapter 7 Practice 4 Answer Key Multiplying Ones, Tens, and Hundreds with Regrouping

**Multiply and complete.**

Question 1.

What key cannot unlock treasure chests?

Write the letters which match the answers to find out.

Answer:

The key for treasure chests is DONKEY.

Explanation:

The key for treasure chests is DONKEY.

**Solve.**

Example

Gina reads 84 pages of her book in a day. How many pages does Gina read in 5 days?

84 × 5 = 420

Gina reads 420 pages in 5 days.

Question 2.

187 cars are in a parking lot. Each car has 4 wheels. How many wheels do the cars have in all?

Answer:

The number of wheels does the cars have in all is 748 wheels.

Explanation:

Given that 187 cars are in a parking lot and each car has 4 wheels. So the number of wheels does the cars have in all is 187×4 which is 748 wheels.

Question 3.

198 students attend a school. Each student carries 3 books. How many books do they carry in all?

Answer:

The number of books does they carry in all is 594 books.

Explanation:

Given that 198 students attend a school and each student carries 3 books. So the number of books does they carry in all is 198×3 which is 594 books.

Question 4.

Jill feeds her pet hamster 5 food pellets each day. How many food pellets does she feed her hamster in 165 days?

Answer:

Jill feeds 825 food pellets.

Explanation:

Given that Jill feeds her pet hamster 5 food pellets each day, so for 165 days Jill feeds 165×5 which is 825 food pellets.

**Multiply.**

Question 5.

450 × 2 = ______

Answer:

450 × 2 = 900.

Explanation:

The multiplication of 450 and 2 is 900.

Question 6.

232 × 4 = ____

Answer:

232 × 4 = 928.

Explanation:

The multiplication of 232 and 4 is 928.

Question 7.

259 × 3 = ______

Answer:

259 × 3 = 777.

Explanation:

The multiplication of 259 and 3 is 777.

Question 8.

196 × 5 = ___

Answer:

196 × 5 = 980.

Explanation:

The multiplication of 196 and 5 is 980.

**Complete.**

Question 9.

Circle the chest with the greatest product.

Answer:

Here, we have circled the greatest product which is

Question 10.

Underline the chest with the least product.

Answer:

Here, we have underlined the least product which is

**Solve.**

Then circle the chest with the correct answer.

Question 11.

Keith runs from Tree A to B to C, to D to E, then to F. The trees are planted 134 meters apart from each other. How for does Keith run in all?

Answer:

Keith runs 670 meters in all.

Explanation:

Given that Keith runs from Tree A to B to C, to D to E, then to F and the trees are planted 134 meters apart from each other is 670 meters.