Go through the Math in Focus Grade 2 Workbook Answer Key Chapter 2 Practice 2 Addition Without Regrouping to finish your assignments.

## Math in Focus Grade 2 Chapter 2 Practice 2 Answer Key Addition Without Regrouping

**Solve.**

Example

A bakery sells 567 bagels on Monday.

It sells 412 bagels on Tuesday.

How many bagels does the bakery sell on both days?

There are __979__ steps in Castle B.

Question 1.

There are 623 steps in Castle A. There are 245 more steps in Castle B than in Castle A. How many steps are there in Castle B? There are _____ steps in Castle B.

Answer:

868 steps in Castle B.

Explanation:

623 + 245 = 868

**Solve.**

Question 2.

Chef Lila baked 271 muffins on Saturday. She baked another 308 muffins on Sunday. How many muffins did Chef Lila bake in all?

Chef Lila baked ____ muffins in all.

Answer:

Chef Lila baked 579 muffins in all.

Explanation:

Chef Lila baked 271 muffins on Saturday.

She baked another 308 muffins on Sunday.

271 + 308 = 579

Question 3.

The Jones family drive 106 miles on Monday. On Tuesday they drive another 252 miles. How many miles do they drive altogether?

They drive ____ miles altogether.

Answer:

They drive 358 miles altogether.

Explanation:

The Jones family drive 106 miles on Monday.

On Tuesday they drive another 252 miles.

106 + 252 = 358

Question 4.

Allen is training for a skipping contest. He skips 373 times in the morning. He skips 324 times in the evening. How many times does Allen skip altogether?

Allen skips ____ times altogether.

Answer:

Allen skips 697 times altogether.

Explanation:

Allen is training for a skipping contest.

He skips 373 times in the morning.

He skips 324 times in the evening.

373 + 324 = 697

Question 5.

Ladonna sold 210 tickets yesterday. She sells 365 more tickets today than yesterday. How many tickets does Ladonna sell today?

Ladonna sells ___ tickets today.

Answer:

Ladonna sells 575 tickets today.

Explanation:

Ladonna sold 210 tickets yesterday.

She sells 365 more tickets today than yesterday.

365 + 210 = 575

**Solve.**

Question 6.

Anna scores 93 points in a computer game. Lee scores 106 points in a computer game. How many points do they score altogether?

They score ___ points altogether.

Answer:

They score 199 points altogether.

Explanation:

Anna scores 93 points in a computer game.

Lee scores 106 points in a computer game.

93 + 106 = 199

Question 7.

Greenwood School has 322 students. Seaview Preschool has 75 students. How many students do the schools have in all?

The schools have ____ students in all.

Answer:

The schools have 397 students in all.

Explanation:

Greenwood School has 322 students.

Seaview Preschool has 75 students.

322 + 75 = 397